Про припинення збору благодійних пожертв від реалізації окремих поштових випусків 2022 р.в.

12.02.2024

Про припинення збору благодійних пожертв від реалізації окремих поштових випусків 2022 р.в.

З урахуванням темпу реалізації окремих благодійних поштових випусків 2022 р.в. Укрпошта прийняла рішення про зупинення збору благодійних пожертв від реалізації поштового блоку «Григорій Сковорода. Сад божественних пісень» та маркових аркушів «Слава ЗСУ!», «Зброя Перемоги».

Завдяки цим благодійним поштовим маркам Укрпошті вдалося зібрати кошти на відновлення музею Г. Сковороди на Харківщині  та на допомогу Збройним Силам України.

З лютого 2024 р. реалізація зазначених вище випусків продовжиться за номінальною вартістю (без благодійного внеску) у відділеннях поштового зв’язку та у Поштовому маркеті Укрпошти.

Зважаючи  на актуальну номінальну вартість, що відповідає тарифам на найпоширеніші види листів (марки «Слава ЗСУ!», «Зброя Перемоги» - номінал U (15 грн). та блок «Григорій Сковорода. Сад божественних пісень» - номінал 60 грн., радимо нашим клієнтам, в т.ч. і корпоративним,  використовувати ці марки для оплати послуг з пересилання письмової кореспонденції.

Дія інших благодійних випусків продовжується, тож придбавайте благодійні поштові марки і долучайтеся до допомоги  українській армії, притулкам для тварин, в придбанні машини для розмінування для ДСНС та в облаштуванні шкільних укриттів.