Стартувала кампанія з оформлення філателістичних абонементів на 2022 рік!

07.12.2021

7 грудня стартує кампанія з оформлення філателістичних абонементів на 2022 рік, яка триватиме до 29 грудня 2021 р.

Власники філателістичних абонементів мають ряд беззаперечних переваг:

  • гарантоване постачання замовленої за філателістичним абонементом продукції, випуск якої здійснюватиме АТ «Укрпошта» наступного року: стандартних та художніх поштових марок, конвертів «Перший день» зі спецпогашеннями «Перший день», картмаксимумів, конвертів зі спецпогашеннями, філателістичних буклетів та річної презентаційної книги «Поштові марки України 2021»;
  • можливість викупу продукції впродовж 30 календарних днів з моменту надходження у продаж.

Оформити філателістичний абонемент можна у кожній області України, а також в місті Києві, звернувшись до визначених відділень поштового зв’язку, або роздрукувавши  бланк філателістичного абонемента, заповнивши усі необхідні поля, поставивши підпис та надіславши із позначкою «ФІЛАБОНЕМЕНТ» на адресу Управління філателістичної продукції АТ «Укрпошта» [email protected] або традиційною поштою: АТ «Укрпошта», вул. Хрещатик, 22, каб. 551, м. Київ, 01001. Бланк абонемента та перелік відділень поштового зв’язку, де організовано обслуговування, можна переглянути у рубриці «Філателія – Філателістичний абонемент». При цьому, власники філателістичних абонементів, які оформили його за допомогою сайту, придбавати замовлену продукцію мають у обраному і позначеному ними на бланку філателістичного абонемента відділенні поштового зв’язку.

 

Оформити філателістичний абонемент можна як в період кампанії, так і впродовж наступного року, при цьому постачання продукції за філателістичним абонементом розпочнеться не раніше ніж через 30 днів з дати оформлення філабонемента.

 

Власник філателістичного абонемента зобов’язаний викупляти усю замовлену продукцію в повному обсязі у встановлені терміни (впродовж 30 днів з дати надходження у продаж). За умови порушення даних вимог філателістичний абонемент анулюється АТ «Укрпошта» в односторонньому порядку без права оформлення у поточному році, а уся невикуплена продукція передається у вільний продаж.

 

З правилами обслуговування власників філателістичних абонементів можна ознайомитися у рубриці «Філателія – Філателістичний абонемент».