В липні та серпні у відділеннях Укрпошти можна поповнити катку Visa без комісії

01.07.2021

Акція, в межах якої усі клієнти зможуть поповнити картку Visa через POS-термінали Укрпошти без комісії*, діє з 1 липня по 31 серпня включно.

Поповнити картку можна на суму від 50 до 4999 грн за одну транзакцію.  

«Понад 3 тис відділень Укрпошти – а це більше, ніж мережі деяких банків – обладнані POS-терміналами, щоб клієнти могли проводити безготівкові розрахунки. Через термінали у поштових відділеннях, що знаходяться в селах і маленьких містах, також можна поповнювати карткові рахунки або навпаки – знімати гроші з картки. Там це критично важливий сервіс, бо інших провайдерів банківських послуг, крім Укрпошти, в маленьких населених пунктах просто немає. Комісія, яку бере Укрпошта за поповнення картки, складає всього 1,5% - це і так один з найнижчих тарифів на ринку. А зараз ми запускаємо на два місяці акцію, спрямовану на підвищення лояльності клієнтів, за умовами якої поповнити картку можна взагалі без комісії», - прокоментував Дмитро Поліщук, заступник генерального директора Укрпошти з розвитку мережі.

Скористатися привабливими умовами поповнення картки можуть власники платіжних карток Visa, зокрема платіжних засобів з підтримкою технології NFC (годинник, кільце, смартфон). Адже щоб поповнити картку через POS-термінали Укрпошти, не обов’язково мати картку при собі – достатньо ввести номер платіжної картки Visa на PIN-Pad.

Нагадаємо, послуга поповнення карток через термінали була запущена в січні поточного року. Щомісяця кількість операцій через термінали перевищує 1 млн операцій. Зараз Укрпошта входить до п’ятірки компаній за кількістю власних POS-терміналів, маючи у своєму розпорядженні 7,5 тис терміналів.

Детальні умови акції за посиланням