У новому році – нові тарифи: Укрпошта на 75% знизила тарифи на відправлення посилок до Польщі

27.12.2022

Укрпошта спільно з Поштою Польщі (Poczta Polska) продовжують поглиблювати свою співпрацю, покращувати умови надання послуг та пропонують клієнтам вигідні цінові умови. Відтак, з 01 січня 2023 року Укрпошта знижує тарифи на пересилання посилок EMS з України в Польщу. Таким чином, кожен клієнт матиме змогу робити відправлення рідним та близьким за кордон за вигідними тарифами.

Тепер вартість відправлення посилок з України в Польщу становитиме на 75% менше порівняно з поточною вартістю EMS-доставки. Для прикладу, з січня EMS-відправлення вагою до 1 кг коштуватиме всього 6 дол. США; вагою до 10 кг – близько 8,85 дол, а до 20 кг – до 12,5 дол. Нові тарифи будуть єдиними як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів, незалежно від того, чи ви пересилайте посилки рідним та друзям з особистими речами, чи продаєте товари на польських інтернет-майданчиках покупцям у Польщі.

«Тісна співпраця, яка склалася між Укрпоштою та Poczta Polska, є прикладом не лише синергії двох поштових операторів на міжнародному рівні, а й наочним фактом підтримки наших співгромадян, які зараз перебувають за кордоном, а також українських підприємців, які продають свої товари по всьому світу, зокрема і в Польщі. Завдяки двосторонньому перегляду тарифів, ми зробили доставку відправлень з та до Польщі дуже вигідною. Це вже оцінили поляки та українці, які зараз там проживають і які за перші два місяці з початку дії нових тарифів надіслали до України 150 тонн посилок. Упевнений, тепер це оцінять і українці, адже вже за тиждень зможуть надсилати відправлення до Польщі за найвигіднішими тарифами», – Ігор Смілянський, генеральний директор Укрпошти.

Цей крок став логічним продовження успішної весняної акції Укрпошти «Посилка з домівки», яка стратувала на початку року. Тоді в рамках програми із 11 березня по 30 червня можна було надіслати посилку зі знижкою -70%. Таким чином, за першу половину 2022 року Укрпошта доставила в Польщу відправлень загальною вагою 502 тонни.

Оформити відправлення можна буде у поштових відділеннях Укрпошти та в особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного застосунку Укрпошти. Зазначимо: оформлюючи відправлення за допомогою онлайн-застосунків Укрпошти, кожен клієнт додатково отримує знижку – 3%. Терміни доставки EMS-відправлень до Польщі складають 7-14 днів.

Нагадаємо: Пошта Польщі на початку жовтня на -75% знизила тарифи на доставку EMS-відправлень до України.

Пошта Польщі з початку великої війни надає значну підтримку Україні. З початку року з Польщі до України надійшло понад 640 тонн імпортних відправлень та окремо доставлено 150 тонн безкоштовних посилок. Крім того, Poczta Polska надала можливість безкоштовно надсилати гуманітарні посилки вагою до 20 кг протягом певного періоду, забезпечила логістичне обслуговування акції на користь українських школярів «Школа для вас» (#SzkołaDlaWas), брала участь у перевезенні гуманітарної допомоги.