«Міцним людям — міцна кава»: відправляйте за кордон з Visa та беріть участь у розіграші 40 кавомашин

01.08.2023

1 серпня стартує спільна акція Укрпошти та Visa «Міцним людям — міцна кава», що передбачає можливість виграти одну з 40 ріжкових кавомашин Gaggia*.

Взяти участь у розіграші можуть клієнти Укрпошти, які до 31 серпня 2023 року:

  1. Надішлють за кордон дрібний пакет або дрібний пакет PRIME та оплатять доставку карткою Visa.
  2. Зареєструють трек-номер відправлення на сайті.

«Ми усвідомлюємо, що зараз, коли ти однією рукою закриваєш збори на ЗСУ, а іншою надсилаєш товари замовникам чи подарунки близьким, бракує часу просто вибігти по еспресо. Тож разом з Visa хочемо підтримати своїх клієнтів та розіграти призи, що втішатимуть, коли несеться звідусіль. Відправляйте за кордон Укрпоштою й отримуйте можливість смакувати кавою, приготованою новою кавомашиною», — коментує директорка департаменту міжнародних операцій АТ «Укрпошта» Юлія Павленко.

Акція проводиться по всій Україні, крім АР Крим та тимчасово окупованих територій. Є можливість досхочу залишати трек-номери відправлень, що відповідають вимогам акції, з 1 до 31 серпня 2023 року (включно). Проте кожен учасник має змогу отримати не більш як один приз. Переможців буде визначено через сервіс random.org до 10 вересня 2023 року.

Докладніше — на https://www.ukrposhta.ua/ua/visa.

Зазначимо, що сьогодні також запущено ініціативу «Четвертинка підтримки». Кожен, хто з 1 до 31 серпня 2023 року при отриманні відправлень «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт» оплатить доставку карткою Visa, матиме знижку 25%.

* Бренд може відрізнятися.