«Четвертинка підтримки» від Укрпошти та Visa: отримуйте знижку 25% на доставку по Україні

01.08.2023

Укрпошта спільно з Visa запускає ініціативу «Четвертинка підтримки». Клієнти, що з 1 до 31 серпня 2023 року оплатять карткою Visa доставку по Україні, отримають знижку 25%.

Пропозиція діє для всіх, хто при отриманні відправлень «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт» в автоматизованих відділеннях оплатить послуги карткою Visa.

«Коли емоції коливаються (бо стрес, бо недосипання, бо перевтома), якась, здавалося б, дрібниця здатна збалансувати їх. Навіть якщо йдеться про знижку на доставку. Тим паче коли йдеться про знижку на таку буденну річ, як доставка. Спільно з Visa ми прагнемо підтримати українців, тож пропонуємо –25% на пересилання відправлень по Україні. Підтримка ще відчутніша, якщо взяти до уваги, що в Укрпошті — найпривабливіші тарифи на доставку», — коментує заступниця генерального директора АТ «Укрпошта» з розвитку бізнесу Олена Стьопіна.

Ознайомитися з офіційними умовами акції можна за посиланням.

Повідомляємо, що 1 серпня стартує й ініціатива «Міцним людям — міцна кава», що передбачає можливість виграти одну з 40 ріжкових кавомашин Gaggia. Для участі потрібно надіслати Укрпоштою дрібний пакет або дрібний пакет PRIME за кордон, оплатити доставку карткою Visa та зареєструвати трек-номер відправлення.