Укрпошта здійснила перші виплати на Луганщині

26.12.2022

Днями Укрпошта здійснила перші грошові виплати на Луганщині. Після деокупації мешканці населеного пункту Невське, яке знаходиться безпосередньо на лінії фронту, отримали пенсії та разову грошову допомогу від гуманітарної організації Червоний Хрест. За один день Укрпошті вдалося видати близько 100 виплат жителям Невського Луганської області.

Попри складну ситуацію, яка наразі склалася на Луганщині, Укрпошта спільно з місцевою адміністрацією та в супроводі українських військових доставила пенсії та грошову допомогу українцям, які не мали змоги їх отримувати тривалий проміжок часу.

Незважаючи на те, що деякі регіони нашої країни досі залишаються епіцентром бойових дій, щойно Укрпошта отримує дозвіл від військових та ОВА, національний поштовий оператор одразу вирушає до сіл та міст, аби кожен українець відчув підтримку та захист від держави.

До війни в Невському працювало стаціонарне ВПЗ, яке окупанти повністю зруйнували. Проте це не стало на заваді провести перше після масштабного вторгнення погашення поштової марки «Переможного нового року» та загадати найголовніше бажання – Перемоги Україні.