Яка поштова продукція ввійде до філателістичного онлайн-абонемента грудня

09.12.2022

Усі власники філателістичних онлайн-абонементів, які придбали їх з серпня по жовтень включно, в грудні зможуть отримати чотири поштові випуски.

Попри те, що йде десятий місяць повномасштабної війни, грудень, який традиційно вважається святковим місяцем, відзначився в філателістичному абонементі тим, що умовно розділив його на два блоки: поштові випуски воєнної тематики та святкові марки.

Отож, власники філателістичних онлайн-абонементів стануть володарями поштового випуску «Зброя перемоги», до якого входить марковий аркуш, конверт з погашенням «Перший день. Київ», немаркований художній конверт та художня картка.

Також у грудні власники абонементів отримають довгоочікувані марки «Херсон – це Україна!», конверт з погашенням «Перший день. Херсон», немаркований художній конверт та дві картки.

Святкова тематика представлена в грудні двома поштовими випусками: «З Різдвом та Новим роком!», до якого входять марковий аркуш «Переможного Нового року!», ескіз якого було обрано шляхом народного голосування, конверт з погашенням «Перший день. Київ», немаркований художній конверт та художня картка «З Різдвом!»; та поштовий випуск «Щедрик», до 100-річчя прем’єри знаменитої композиції у Нью-Йорку у Карнегі-Холлі, який включає марковий аркуш з 4 марок, конверт з погашенням «Перший день. Київ» та художню картку.

Вартість комплекту поштової продукції грудня 2022 становить 749,40 грн.

Власники абонементу отримають посилання на оплату з 10 по 20 грудня.