Які поштові випуски жовтня можна придбати за філателістичним онлайн-абонементом

14.10.2022

Укрпошта оголошує про старт передплати на філателістичний онлайн-абонемент на останні 3 місяці 2022 р. Оформити передплату на абонемент можна з 13 по 25 жовтня. Вартість онлайн-абонемента на 3 місяці складе 798 грн, що включає вартість абонобслуговування, а також вартість поштової продукції стартового місяця, тобто жовтня. В подальшому, щомісяця впродовж терміну дії онлайн-абонемента клієнт отримуватиме на зазначену під час реєстрації електронну пошту перелік та вартість поштової продукції, випуск якої запланований АТ «Укрпошта» у поточному місяці, та активне посилання на оплату замовлення.

Оскільки в жовтні Україна святкує День захисників та захисниць, головним випуском жовтня стане поштовий випуск «СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!» авторства Антона Хрупіна. Він включає:

  • Марковий аркуш з 6-ти марок - благодійний випуск на підтримку ЗСУ;
  • Конверт ф. С5 з погашенням «Перший день. Київ»;
  • Набір з 6-ти видів немаркованих художніх конвертів ф. С6;
  • Набір з 6-ти видів карток.

На кожному із 6 конвертів зображена емблема одного з родів військ ЗСУ, а саме: десантно-штурмових військ, сухопутних військ, військово-морських сил, повітряних сил, сил спеціальних операцій, сил територіальної оборони. До кожного конверта можна підібрати відповідну поштову марку із маркового аркушу та листівку із зображенням військових, що представляють зазначені роди військ.

Також до філателістичного онлайн-абонемента жовтня увійде конверт з оригінальною маркою «Весна настане знов!». Для конверту використаний ескіз Андрія Сагача, який переміг у народному голосуванні в конкурсі PostEurop «Мир – найвища цінність людства»: соняшники, які символізують життя, та хижі птахи, які нищать мир. За цей ескіз українці віддали понад 9 тис голосів.

Доповнює філателістичну продукцію жовтня арт картка «Peace» Марії Суслової з зображенням дівчинки з голубом, яка також представляла цьогоріч Україну на європейському етапі конкурсу PostEurop.

Звертаємо увагу, що з жовтня для оформлення доступний лише філателістичний онлайн-абонемент «Стандарт». Абонементів «Стандарт+», які включають клясер, більше не буде. Натомість всі бажаючі можуть придбати клясер в поштовому маркеті Укрпошти за роздрібною ціною.

Звертаємо увагу, ті, хто придбав філателістичний онлайн-абонемент у серпні та вересні, з 13 жовтня отримають лінк на оплату продукції жовтня. А сама продукція буде доставлена власникам абонементів до 10 листопада.

Переваги онлайн-абонементу:

  • Гарантована можливість придбати поштові випуски України без черг у зручний час;
  • Можливість отримати конверти з погашенням «Перший день. Київ», яке відбувається лише в столиці впродовж дня введення поштової марки в обіг;
  • Безкоштовна доставка продукції за онлайн-абонементом поштовим відправленням в межах України.