Укрпошта закликає маленьких українців привітати військових з Днем захисників та захисниць України

27.09.2022

Укрпошта оголосила конкурс малюнку для дітей «Герой ЗСУ очима дітей», який присвячується мужності українських бійців, що обороняють нашу країну. Надіслані малюнки будуть виставлені в приміщенні Головпоштамту до Дня захисників та захисниць України.

Конкурс проходитиме з 26 вересня по 10 жовтня та приурочений до Дня захисників України. У конкурсі можуть взяти участь діти віком від від 6 до 11 років. Автор найкращого малюнку отримає від Укрпошти смартфон Samsung. Всі учасники конкурсу отримують символічний сувенір - листівку з привітанням від песика Патрона.

Умови участі у конкурсі:

  • дитині необхідно намалювати патріотичний малюнок, який висловлюватиме її почуття поваги та вдячності українським воїнам за мужність та оборону нашої країни. Вимоги до малюнка: формат А4, довільне виконання, оригінальність, охайність, творчий підхід.
  • одному з батьків або опікуну дитини:
    • оформити передплату на будь-яке дитяче видання з передплатних каталогів на 2023 рік (1 півріччя) (мінімальний термін передплати – один місяць) за допомогою сервісу «Онлайн передплата» та/або у відділеннях поштового зв’язку АТ «Укрпошта» та/або через листоношу «Офлайн передплата»;
    • надіслати на електронну адресу: [email protected] скановану /фото копію малюнку дитини, копію квитанції та абонементу ф. СП-1 (для підтвердження), У тексті листа зазначити ПІБ дитини, вік, місто проживання, та вказати свій контактний номер телефону. Або надіслати оригінал малюнку поштою на адресу 01001, м. Київ, Хрещатик 22, каб. 537.

Більш детальні умови конкурсу на сайті Укрпошти у розділі «Акції».