Щодо продажу марки «Русскій воєнний корабль, іди на…!

22.04.2022

Шановні клієнти,

Ми розуміємо, що охочих купити марку «Русскій воєнний корабль, іді …!» більше, ніж це дозволяє тираж марки. Ажіотаж почався після того, як ЗСУ потопили ворожий корабель. Просимо поставитися з розумінням до того, що такий збіг подій не можливо було передбачити.

Звертаємо увагу, що наклад 1 млн для марок – рекордний, оскільки більшість художніх марок виходить у кількості біля 100 тис екземплярів. За правилами філателії художні марки не друкують повторним тиражем. Це стосується всіх художніх марок, випущених в усіх країнах-членах всесвітнього поштового союзу. Укрпошта не може порушувати ці правила.

Крім того, кожна художня марка має цінність для філателістів, які колекціонують марки. Просимо з розумінням і повагою ставитися до міжнародних правил та принципів філателії. Марку «Русскій воєнний корабль, іді …!» можна придбати в онлайн-магазині за посиланням www.postmark.ukrposhta.ua. На замовлення марок діють обмеження – 1 аркуш (6 марок) та 2 конверти на одне замовлення. Оскільки попередні онлайн-замовлення були скасовані через спекуляції, клієнти, які раніше замовляли онлайн, отримали посилання на годину раніше. Для їхніх замовлень діють такі ж обмеження – один аркуш (6 марок) українського або міжнародного номіналу та два конверти.

Оплатити вартість замовлення та доставки можна одразу на сайті. На вказану пошту клієнти отримають квитанцію, в якій буде вказаний ШКІ відправлення. Також Укрпошта планує випустити марку «Русскій Воєнний Корабель … ВСЕ» або «Russian Warship … Done» тиражем 5 млн примірників. Це буде зроблено для того, щоб ті, хто не купив першу марку, могли придбати другу з актуальним положенням славнозвісного корабля. Також Укрпошта працює над благодійною складовою серії марок воєнного часу і не тільки. Деталі буде повідомлено найближчим часом.