Укрпошта частково відновлює роботу відділень, де це безпечно для клієнтів і працівників

25.02.2022

Шановні клієнти!
Попри складну безпекову ситуацію, пов’язану з нападом російських загарбників на нашу країну, Укрпошта прийняла рішення відновити роботу частини відділень 25 лютого там, де можна це зробити безпечно і для клієнтів, і для працівників. Бо ми розуміємо, наскільки наша робота важлива для вас. Насамперед робота відділень в обмеженому режимі буде зосереджена на забезпеченні обслуговування найбільш вразливих верств населення пенсійними виплатами та товарами побутового споживання. Також можна буде отримати свої посилки.

За звичним графіком працює переважна більшість відділень у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-франківській, Львівській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Черкаській та Чернівецькій областях.

Частково працюють відділення у Запорізькій, Донецькій, Житомирській, Полтавській та Харківській областях.

Не працюватимуть до стабілізації ситуації відділення в Київській, Луганській, Сумській, Херсонській та Чернігівській областях.

Тим часом небо над Україною залишається закритим для авіаперевезень, але ми домовилися з європейськими партнерами про відновлення відправлень, щойно це буде можливо.

Також повідомляємо, що Укрпошта припинила поштове співробітництво з Поштою Росії та Білорусі. Посилки та перекази в ці країни не приймаються. Ті посилки, які були прийняті до 24 лютого, будуть повернуті власникам з оплатою, коли безпекова ситуація дозволить це зробити.

Стежимо за ситуацією. Повідомлятимемо про подальший розвиток подій. Дякуємо вам за розуміння. Разом до перемоги!