Укрпошта та OLX встановили фіксовану вартість доставки для всіх відправлень

20.04.2021

З 19 квітня по 30 червня 2021 року всі відправлення, замовлені на онлайн-майданчику OLХ, Укрпошта доставить за фіксованою ціною – всього 25 грн за посилку. Вартість відправлення не залежить від об’єму посилки* та пункту відправлення чи доставки.

«Понад 90% відправлень з OLХ – це посилки вагою до 5 кілограмів. Це 30-50 гривень за доставку одного відправлення. Проте для клієнтів OLХ ми пропонуємо спеціальний тариф, який буде діяти до кінця червня. 25 гривень за посилку – це фактична вартість відправлення вагою 0,25 кг в межах міста. А клієнтам OLХ  ми пропонуємо за таку вартість пересилати посилку різної ваги у будь який куточок країни. Ми також працюємо над впровадженням гнучкої системи тарифікації відправлень з OLХ, які будуть діяти на постійній основі», - прокоментувала Олена Стьопіна, заступник генерального директора з розвитку бізнесу Укрпошти.

Спеціальна ціна для пересилання товарів, придбаних на OLХ, 25 грн за посилку, діє для відправлень «Укрпошта Експрес». Згідно з тарифом доставка здійснюється в терміни до 2 днів у межах обласного центру, області та між обласними центрами та від 3 днів у межах України.

Нагадаємо, з 1 березня Укрпошта та OLX розпочали співпрацю та запустили безкоштовну доставку, яка діяла до 18 квітня. З моменту дії безкоштовної доставки Укрпошта доставила близько 500 тис. посилок.

* Товари об'ємною вагою до 30 кг