Укрпошта та OLX продовжили безкоштовну доставку

30.03.2021

Укрпошта та онлайн-майданчик OLX продовжили термін безкоштовної доставки: тепер отримати та надіслати відправлення безкоштовно Укрпоштою можна до 18 квітня включно.

Протягом місяця дії безкоштовної доставки Укрпошта доставила понад 200 тис. посилок. Майже половина цих замовлень надсилались з Дніпропетровської, Харківської та Київської областей. Через популярність послуги компанії вирішили продовжити термін безкоштовної доставки аби всі охочі мали можливість замовити чи отримати товари на онлайн-майданчику OLX.

«Сьогодні ми бачимо успішний кейс: один з найбільших українських онлайн-майданчиків став нашим партнером, а його користувачі не тільки отримали або надіслали понад 200 тис. відправлень, а й скористались приємним бонусом у вигляді безкоштовної доставки. Ми вкотре доводимо, що Укрпошта – це надійний бізнес-партнер, якому можна довірити своїх клієнтів», – прокоментувала Олена Стьопіна, заступник генерального директора з розвитку бізнесу Укрпошти.

Усі відправлення з OLX доставляються у рамках послуги «Укрпошта Експрес» у терміни: до 2 днів у межах обласного центру, області та між обласними центрами та від 3 днів у межах України.

З 18 квітня вартість доставки буде фіксована, незалежно від ваги* та пункту відправлення покупця чи продавця.

Нагадаємо, що з 1 березня Укрпошта розпочала тісну співпрацю з одним із найбільших онлайн-бізнесів – OLX Україна.

 

* Товари об'ємною вагою до 30 кг