Export School від Укрпошти переносить семінари, щоб убезпечити учасників від поширення вірусу

11.03.2020

Export School від Укрпошти переносить семінари, щоб убезпечити учасників від поширення вірусу

E-Export School від Укрпошти переносить свої заходи у Дніпрі, Херсоні та Харкові відповідно до рішення Кабінету Міністрів від 11 березня. Нові дати проведення семінарів та деталі щодо подій у інших містах будуть відомі пізніше.

З березня по жовтень 2020 року Укрпошта планувала провести безкоштовні сесії-інтенсиви у рамках всеукраїнського марафону експортної школи «E-Export School від Укрпошти» у 24 містах України. На подію вже зареєструвались більше 700 людей, проте керівництво Укрпошти вирішило перенести події аби убезпечити учасників.

«Ми бачимо, що експортери традиційно чекають нас у свої містах, щоб поспілкуватись та дізнатись останні новини ринку електронної комерції. Проте ми не можемо наражати їх на небезпеку, навіть якщо це просто превентивні заходи. Тому ми вирішили призупинити проведення семінарів доти, поки це не становитиме загрози. Про наші подальші плани ми повідомлятимемо на сайті Укрпошти та сторінці E-Export School від Укрпошти у Facebook», - зазначила Юлія Павленко, директорка Департаменту міжнародних операцій Укрпошти.

Реєстрація на події триватиме, а всі вже зареєстровані зберігають за собою місце на події.

 

Додатково

E-Export School від Укрпошти — це відкрита інформаційна платформа для українських виробників, започаткована Укрпоштою наприкінці 2016 року. Мета проекту: через серію інтенсивів-семінарів та індивідуальні консультації  допомогти представникам малого і середнього бізнесу вийти на зовнішні ринки шляхом продажу товарів кінцевим споживачам за допомогою інтернет-інструментів з України за кордон. За 3,5 роки Укрпошта провела більше 30 безкоштовних семінарів по Україні та долучилася до 40 заходів українського та закордонних урядів у якості партнера.

Проєкт став частиною комплексної програми з підтримки експорту малого та середнього бізнесу «E-Export programme». У 2019 році E-Export school отримала 2 найпрестижніші нагороди у сфері поштової та експрес-доставки The World Post & Parcel Awards у категоріях «Поштові технології для e-commerce» та «Соціально відповідальні програми».

Більше інформації можна знайти у соціальній мережі Facebook.