Доставка за півціни: Укрпошта та ПриватБанк запустили програму лояльності для малого бізнесу

27.11.2019

Укрпошта та ПриватБанк за підтримки Visa із 26 листопада запустили в Україні нову програму лояльності для підприємців та малого бізнесу. Так впродовж наступного року підприємці отримуватимуть знижку 50% на вартість відправлення посилок «Укрпошта Експрес», якщо розраховуватимуться за доставку карткою Visa Business від Приватбанку.

«Ми бачимо, як динамічно зростає ринок доставки в сегменті підприємців та малого бізнесу. Зокрема, лише в нинішньому році ми очікуємо його зростання майже на 23% загалом по Україні. Саме такий попит на експрес-доставку й надихнув Укрпошту разом з нашими партнерами VISA та ПриватБанком впровадити спільний проект, який триватиме протягом наступного року. Він спрямований на спрощення бізнес-діяльності малого бізнесу та передбачає не лише економію половини вартості відправлення посилок «Укрпошта Експрес», а й просте оформлення відправлень в «особистому кабінеті» на сайті Укрпошти. Розрахуватися за експрес-доставку також легко – картками Visa Business від Приватбанку через POS-термінали, що встановлені в понад 3200 поштових відділень. Сподіваємося, наші клієнти – підприємці та малий бізнес будуть приємно здивовані вартістю посилок «Укрпошта Експрес». Адже ціна експрес-доставки Укрпошти у середньому на 30% нижча за ринкову, а якщо додати знижку 50% від Visa, то будь-який відправник-підприємець, який скористається акцією “Щасливий Експрес із Visa та Приватбанком”, зможе протягом року значно заощадити на експрес-відправленнях. Звісно, ми дуже вдячні нашим партнерам, МПС Visa та Приватбанку за співпрацю та сподіваємося, що цей проект зацікавить тисячі наших клієнтів», - відзначила директор департаменту розвитку мережі та клієнтської підтримки Укрпошти Валентина Дудко.

Лояльна знижка надається за кожну операцію відправлення, оформлену в "особистому кабінеті" Укрпошти, незалежно від загальної вартості послуги. Для того, щоб користуватися послугами «Укрпошта Експрес» за півціни, достатньо замовити картку «Ключ до рахунку» Visa (звичайну чи віртуальну), оформити відправлення «Укрпошта Експрес» в “особистому кабінеті” Укрпошти та оплатити посилку карткою VISA у відділенні Укрпошти.

Картку для підприємців і малого бізнесу «Ключ до рахунку» можна оформити миттєво без візиту в банк і використовувати для оплати рахунків, покупок і зняття готівки через Приват24, мобільний банк Privat24 і цифрові гаманці Apple Pay та Google Pay. 

Довідково. 

«Укрпошта Експрес» - оптимальне співвідношення ціни та якості. Це швидка доставка відправлень протягом 1 дня у межах обласного центру, до 2 днів у межах області та між обласними центрами, до 4 днів у межах України. Вартість доставки залежить від ваги, розмірів посилки та відстані. Наприклад, за посилку вагою 0,25 кг - 23 грн,  29 грн – за посилку в 1 кг, 38 грн – за відправлення вагою 5 кг.