Проведи «Місяць вдячності» разом з Укрпоштою

01.02.2024

З нагоди 30-річчя Укрпошти, яке відзначатиметься 2 лютого, компанія оголошує всеукраїнську акцію «Місяць вдячності». Кожен має змогу доєднатися до ініціативи у своєму місті та відправити безкоштовну листівку.

Подякуйте героїчним людям нашої країни, якими ви захоплюєтеся: Силам безпеки й оборони, рятувальникам, волонтерам, освітянам, залізничникам та поштовикам. Слова щирої вдячності надихнуть та наповнять теплом серця тих, хто щоденно, попри гостру небезпеку, виснажливу працю та втому працює заради України та перемоги над ворогом. Завдячуючи непоказовому, тихому та безкорисливому героїзму таких людей, кожен з нас може жити повноцінним життям на рідній землі.

Безкоштовну листівку запитайте в операторів відділення, підпишіть та вкладіть у поштову скриньку.

*Усім, хто хоче надіслати безкоштовну листівку адресно, необхідно придбати поштову марку в оператора відділення.

Нагадуємо: до 30-річчя Укрпошта дарує знижку 30% на доставку по Україні. Акція діє впродовж трьох днів, з 01.02.2024 р. до 03.02.2024 р. включно, при оформленні відправлень «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт» у відділеннях та онлайн (на сайті та в мобільному застосунку за згенерованим промокодом), так і при їх отриманні у момент оплати.

2 лютого національний поштовий оператор презентує поштовий блок «Укрпошта завжди поруч з вами» серії «Героїчні професії», присвячений поштовикам.

Щоденно близько 40 000 працівників Укрпошти надають поштові, фінансові та ін. послуги в понад 27 000 населених пунктах України. Укрпошта співпрацює з національними поштовими операторами 190+ країн, завдяки чому українцям доступні ≈670 тис. відділень по світу.