З нагоди свого 30-річчя Укрпошта дарує знижку 30% на доставку по Україні

31.01.2024

 

День народження — в Укрпошти, а подарунки отримають клієнти. Впродовж трьох днів, з 01.02.2024 р. до 03.02.2024 р. включно, компанія потішить знижкою 30% на доставку по Україні.

Пропозиція діятиме як при оформленні відправлень «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт» у відділеннях та онлайн (на сайті й у мобільному застосунку за згенерованим промокодом), так і при їх отриманні у момент оплати.

«Щороку Укрпошту обирають все більше й більше українців, що демонструє статистика: у 2023 році було доставлено на 35% більше відправлень, як порівняти з 2022-м. Знижка 30% на доставку до 30-річчя компанії — наше “дякую” клієнтам за довіру», — прокоментувала заступниця генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу Олена Стьопіна.

А ще до дня народження

Укрпошта випустить новий поштовий блок «Укрпошта завжди поруч з вами» серії «Героїчні професії», натхненний звитяжністю та стійкістю поштовиків в умовах повномасштабної війни.

Нині компанія не лише зосереджується на безпосередніх обов’язках, а й підтримує країну та незримо об’єднує мільйони людей.

Попри безупинні обстріли України та подеколи загрози для життя команда докладає максимум зусиль, щоб безперебійно забезпечувати логістику всередині країни та за її межами, відновлювати життя на звільнених територіях, підтримувати українських підприємців, в умовах закритого неба розвивати експорт, долучатися до важливих соціальних проєктів, доставляти пенсії та фінансову допомогу від міжнародних організацій, дивувати світ легендарними поштовими марками.

Укрпошта — одна з найбільших українських компаній та єдина, що дотична до кожного українця: і в мегаполісах, і в найвіддаленіших селах. Близько 40 000 працівників щоденно зустрічають клієнтів у 27 000+ точках надання послуг всюди по Україні. Укрпошта співпрацює з національними поштовими операторами 190+ країн, завдяки чому кожному українцю доступні ≈670 000 відділень по світу.