«Пак теплих подяк»: Укрпошта запустила благодійну ініціативу для захисників та захисниць

05.12.2023

Сьогодні, 5 грудня, коли світ відзначає Міжнародний день волонтера, Укрпошта повідомляє про запуск благодійної ініціативи «Пак теплих подяк» у рамках новорічної кампанії. Мета проєкту – подарувати трішки тепла та забезпечити найнеобхіднішими речами Сили безпеки й оборони України, які зараз знаходяться на нулі.

Відсьогодні на Поштовому маркеті можна придбати «підвішений» пакунок для військових, а їх доставку організує національний поштовий оператор.

«У Міжнародний день волонтера хочу подякувати кожному, хто невтомно допомагає та працює заради нашої країни. Українське волонтерство стало справжнім прикладом для світу та потужною силою, яка здатна реалізовувати глобальні речі. Укрпошта волонтерить разом з українцями заради єдиної мети – Перемоги України. Закликаємо долучатися до нашої ініціативи купувати пакунки для військових та напередодні різдвяно-новорічних свят подарувати їм хоча б трохи відчуття затишку і тепла», – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

«Пак теплих подяк» містить речі першої необхідності:

• спиртова міні-піч та сірники;
• грілка самонагрівна для рук, ніг та тіла (4х2 комплекти);
• дощовик;
• бавовняні шкарпетки;
• присипка-дезодорант;
• кава та чай

Вартість пакунка складає 500 гривень.

Хочемо зазначити, що окрім «Паків теплих подяк» кожен охочий може відправляти малюнки та листи, якими Укрпошта доповнить ці набори, та все разом доставить нашим захисникам та захисницям. Слова подяки та тепла українським військовим надсилайте за адресою: вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001