В Укрпошті діє знижка 30% на комісію за комунальні та інші платежі при розрахункові карткою Mastercard

04.12.2023

До 31* грудня 2023 року у відділеннях Укрпошти діятиме знижка 30% на комісію за комунальні, бюджетні, освітні й інші платежі при розрахункові карткою Mastercard.

«Неспроста акція запускається зараз — у різдвяно-новорічний період витрати особливо відчутні. Укрпошта ж щоразу шукає та знаходить можливість підтримати українців, зокрема у буденних клопотах. Завдяки партнерству з Mastercard нашим клієнтам доступна знижка 30% на комісію за комунальні та інші платежі. А якщо взяти до уваги, що й комісія в Укрпошті — мінімальна, то вдасться максимально заощадити», — прокоментував заступник генерального директора Укрпошти з розвитку мережі Йосип Борнак.

Акція проводиться по всій Україні, крім тимчасово окупованих територій, а також територій, де ведуться активні бойові дії. Офіційні умови — за посиланням.

Зверніть увагу: відтепер відділення Укрпошти працюють якомога довше та відкриті у вихідні дні. Ознайомитися з графіками роботи можна на сайті.

Щоденно компанія надає поштові, фінансові й інші послуги у понад 27 000 населених пунктах України — і мегаполісах, і невеликих селах. Десь — у стаціонарних відділеннях, десь — на новеньких автівках, проте завжди — поруч. А завдяки співпраці Укрпошти з національними поштовими операторами інших країн українцям доступні ≈660 тис. відділень по всьому світу.

*Або до вичерпання акційного фонду. Про актуальність пропозиції запитуйте у відділеннях.