Чорна п’ятниця в Укрпошті: грандіозні знижки до 90% на ексклюзивні товари

23.11.2023

24 листопада в день наймаштабнішого розпродажу по всьому світу, Укрпошта підготувала величезний поштовий сейл. Прихильники легендарних марок Укрпошти матимуть змогу придбати ексклюзивні сувенірні рамки та презентаційні буклети з марками, річні набори художніх конвертів і листівок воєнного часу, мерч із Кримським мостом зі знижкою до 90%.  А щоб кожен покупець мав можливість скористатися вигідними пропозиціями, триватиме Чорна п'ятниця в Укрпошті не лише 24 години, а цілий тиждень — з 24 по 30 листопада.

Що ж очікувати від грандіозного поштового сейлу? Звичайно, знижок, які охоплюють одразу дві топові категорії: філателію та ексклюзивний мерч від Укрпошти в поштовому інтернет-магазині Postmark.

Зі знижкою до -20% можна придбати:

  • сувенірні рамки “Херсон – це Україна!” та інші;
  • буклети з повними поштовими випусками з погашенням «Перший день. Київ»;
  • альбоми для марок (клясери)
  • річні набори художніх конвертів і листівок воєнного часу. 

Зі знижкою до -90% будуть розповсюджуватися:

  • легендарні світшоти з принтом “Русскій воєнний корабль, іді..”, “ЗСУ. Повітряні сили” та інші;
  • сумки-шопери;
  • артлистівки за ціною 2 гривні;
  • худі з лімітованої колекції до Дня пошти та велика кількість інших товарів.

Спеціально до Чорної п’ятниці Укрпошта повертає у продаж ексклюзивну колекцію мерчу, який несе в собі поштове ДНК – оверсайз-худі з принтом Ли(а)стівка», де простежується гра слів, та з принтом  «Прауд ту бі листоноша». Випуском цього мерчу до Дня пошти Укрпошта прагнула підсвітити героїзм тих, хто щодня, попри втому чи небезпеку, мчить до своїх клієнтів.

Всі покупки на суму від 600 грн Укрпошта доставлятиме безкоштовно.

Отже, якщо ви давно чекали на те, щоб придбати у свою колекцію продукцію від Укрпошти, не прогавте величезний поштовий випродаж з 24 по 30 листопада. Переходьте за посиланням в інтернет-магазин Postmark https://postmark.ukrposhta.ua/ та обирайте приємні подарунки для себе та своїх близьких. Поки товари ще є в наявності.