Укрпошта запускає благодійну ініціативу «Періодика в рідний навчальний заклад»

17.11.2023

З 17 листопада до 22 грудня 2023 року в Укрпошті є можливість передплатити дитячу та/або фахову періодику для рідних вам закладів освіти чи бібліотек.

Участь у цій благодійній ініціативі — можливість для кожного потурбуватися про нове покоління та подякувати дитячому садку, школі, гімназії, ліцею чи бібліотеці, які свого часу прийняли вас під своє крило. І не менш важливо — поповнити фонди закладів освіти та бібліотек, що бідніють в умовах обмеженого фінансування.

Які газети й журнали передплачувати

З-поміж запропонованих видань:

  • дитячі — «Малятко», «Джміль», «Веселі уроки. Jolly Lessons», «Весела перерва. Jolly Break», «ЮННАТ», «Однокласник», «Юний моделіст – конструктор техніки», «Юний моделіст-архітектор» тощо;
  • фахові — «Слово і час», «Control Systems and Computers», «Юридичний вісник України», «Український фізичний журнал», «Гідробіологічний журнал», «Фінансовий контроль», «Бізнес і безпека» тощо.

Як оформити благодійну передплату

Онлайн:

  1. Знайти адресу освітнього закладу чи бібліотеки, якому даруватимете передплату на газету та/або журнал, за посиланням.
  2. Вибрати дитяче та/або фахове видання на сайті Укрпошти й оформити замовлення, зазначивши адресу освітнього закладу чи бібліотеки.

Офлайну будь-якому найближчому відділенні Укрпошти. Варто заздалегідь дізнатися адресу освітнього закладу чи бібліотеки, щоб оформлення передплати займало якнайменше часу.

Нагадаємо, що з 1 листопада Укрпошта розпочала приймання передплати на 2024 рік. Ті, хто оформить передплату на суму від 100 грн не менш як на 6 місяців, матимуть шанс отримати приз. Докладніше про акцію — за посиланням.