У селі Архангельське на Херсонщині відкрили стаціонарне відділення Укрпошти

03.11.2023

У селі Архангельське на Херсонщині відкрили стаціонарне відділення Укрпошти

Днями відновило свою роботу стаціонарне автоматизоване відділення Укрпошти в селищі Архангельське (74022) Бериславського району на Херсонщині.

13 березня 2022 року селище Архангельське окупували російські війська. Упродовж майже восьми місяців росіяни нищили та грабували село. 3 жовтня 2022 року завдяки роботі Сил оброни й безпеки України Архангельське вдалося звінити.

Відділення Укрпошти було повністю понівечене та непридатне для роботи, а всі матеріальні цінності окупанти викрали.

Сьогодні в Архангельському мешкає майже 1500 громадян. Це майже така ж кількість людей, яка проживала там і до повномасштабного вторгнення. Після деокупації селища поштові послуги місцевим мешканцям надавала бригада пересувного відділення Укрпошти, яка приїжджала з Великої Олександрівки раз на тиждень із пенсіями, соцдопомогами, продуктами харчування та іншими послугами. Нещодавно команда Херсонського регіону відкрила двері відновленого стаціонарного відділення.

Відтепер мешканці селища Архангельське можуть отримати повний обсяг послуг, які надає національний поштовий оператор: виплата пенсій, оплата комунальних послуг та ін. платежів, відправка чи отримання посилок, зняття коштів або поповнення банківської картки, зробити передплату улюбленого видання. Автоматизоване відділення працює з вівторка по суботу, починаючи 8.00 до 13.30 (без обідньої перерви) за адресою: вул.Тараса Шевченко, 47.

Укрпошта активно проводить підготовку до зими, тому відділення зможуть працювати за відсутності електроенергії та інтернет-з’єднання у понад 20 тисячах населених пунктів, зокрема й віддалених селах. Селище Архангельське, про яке йшлося вище, також забезпечено генератором та Starlink.