Нова акція від Укрпошти, monobank та Visa: отримуйте знижку 25% на доставку по Україні

20.09.2023

Укрпошта спільно з monobank та Visa запускає нову акцію. Клієнти, що з 20 вересня до 31 жовтня* 2023 року оплатять карткою monobank Visa доставку по Україні, отримають знижку 25%.

Важливі умови:

  • знижка 25% пропонується тим, хто отримує відправлення «Укрпошта Експрес» чи «Укрпошта Стандарт» або забирає повернення (і не поширюється на вартість пересилання переказу післяплати, упакування та зберігання відправлення);
  • акція діє в автоматизованих відділеннях Укрпошти.

«На шляху, сповненому випробувань, легше, коли є на кого покластися. Ми повсякчас шукаємо можливість підтримати українців, бодай у буденних клопотах. Завдяки партнерству з monobank та Visa нашим клієнтам доступна знижка 25% на доставку по Україні. До того ж в Укрпошті — найпривабливіші тарифи на послуги, відтак отримувати посилки ще приємніше», — прокоментувала заступниця генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу Олена Стьопіна.

Офіційні умови акції — за посиланням.

Зверніть увагу: відтепер відділення Укрпошти працюють якомога довше та відкриті у вихідні дні. Ознайомитися з оновленими графіками роботи можна на сайті.

Мережа Укрпошти охоплює всю Україну, крім тимчасово окупованих територій. Відтак щоденно жителі понад 27 000 населених пунктів — і мегаполісів, і невеликих сіл — отримують сучасні поштові, логістичні й фінансові послуги. А завдяки співпраці Укрпошти з національними поштовими операторами інших країн українцям доступні ≈660 тис. відділень по всьому світу.

* Орієнтовно. Пропозиція діятиме до вичерпання акційного фонду. Запитуйте про її актуальність у відділеннях.