Не проґавити: безкоштовна доставка Укрпоштою з маркетплейсів OLX, «Епіцентр» та Shafa

04.09.2023

Для тих, хто звик (чи має намір) оформлювати замовлення на українських маркетплейсах OLX, «Епіцентр» та Shafa, передбачено безкоштовну доставку Укрпоштою. За яких умов і доки? Докладніше — нижче.

OLX — до 31.10.2023 р. для категорій «Електроніка» та «Мода і стиль» при оплаті замовлення карткою Mastercard 

Безкоштовну доставку Укрпоштою отримують зареєстровані на сайті чи у мобільному застосунку клієнти OLX, що вибирають товари з категорій «Електроніка» й «Мода і стиль» та оплачують замовлення карткою Mastercard.  

«Епіцентр» — до 31.12.2023 р. для всіх 

Безкоштовну доставку у 719 мінівідділень Епіцентр+Укрпошта по всій Україні отримують ті, хто оформлює замовлення на epicentrk.ua. 

Shafa — до 31.12.2023 р. при оформленні підписки Smart

Можливість безкоштовної доставки Укрпоштою отримують клієнти Shafa при оформленні підписки Smart. 

«У часи випробувань ми прагнемо бути з-поміж тих, кому не байдуже і хто готовий підтримати будь-коли. Укрпошта спільно з найпопулярнішими маркетплейсами пропонує українцям безкоштовну доставку у відділення по всій Україні. Відтак у наших клієнтів буде можливість добре заощадити на закупах», — коментує заступниця генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу Олена Стьопіна.

Відправлення зі згаданих маркетплейсів пересилаються за послугою «Укрпошта Експрес». Із термінами доставки можна ознайомитися за посиланням.