Придбай ексклюзивну рамку «ПТН ПНХ!» та долучись до благодійної ініціативи спільно з Укрпоштою

07.07.2023

Сьогодні, 7 липня, Укрпошта представляє спеціальний благодійний випуск рамки «ПТН ПНХ!». Презентаційна рамка містить поштову марку «ПТН ПНХ!» з відбитком штемпеля «Перший день. Київ. 24.02.2023» та поштову картку, які були випущені до річниці повномасштабної війни росії проти України.

У день офіційного введення в обіг, 24 лютого цього року, поштова марка «ПТН ПНХ!» викликала неймовірний ажіотаж та успіх, а зображення поштової продукції Укрпошти на своїй сторінці в Instagram опублікував всесвітньо відомий англійський художник графіті Бенксі. Придбати випуск «ПТН ПНХ!» у відділеннях Укрпошти та в офіційному інтернет-магазині наразі практично неможливо. Єдиний шанс стати власником славнозвісного випуску – замовити ексклюзивну благодійну рамку сьогодні, перейшовши за посиланням.

Тираж випуску лімітований – 1000 екземплярів. Ціна – 1600 грн. Одна тисяча гривень від реалізації кожної презентаційної рамки буде спрямована на облаштування шкільних укриттів.

Від початку російського вторгнення Укрпошта реальними справами підтримує країну, Збройні Сили та український народ. Окремий вагомий вектор допомоги від компанії – поштові марки воєнного часу з благодійною складовою. Так, на частину виручених донатних коштів з марки «ПТН ПНХ!» Укрпошта спільно з партнером KSE Foundation у рамках програми «ЗАХИСТОК: безпечна освіта» облаштували шкільне укриття для Ківшоватського ліцею, що на Київщині. Відтепер понад 300 учнів мають змогу очно почати новий навчальний рік, маючи поряд безпечне, комфортне та сучасне сховище.

Ківшоватський ліцей – опорний заклад освіти, який відвідують діти з шести навколишніх сіл. Навчальний заклад не має власного приміщення, який може стати повноцінним укриттям, тому, аби учні могли повернутися до якісного офлайн-навчання, ремонті роботи провели в сусідній будівлі – підвалі Будинку культури.

У ході облаштування сховища було повністю замінено електропроводку і систему освітлення, встановлено потужну вентиляційну систему та проведено гідроізоляцію, усі поверхні очищено від грибка і пофарбовано, зроблено бетонну стяжку підлоги. Також встановлено 5 дверей на основні та запасні виходи, придбано м’які лави для сидіння.

Окрему увагу Укрпошта приділила художньому оформленню шкільного укриття. Стіни приміщення прикрашають поштові марки воєнного часу: «ПТН ПНХ!», «Українська Мрія», «Доброго вечора, ми з України!», «Пес Патрон», «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього», «Мир – найвища цінність людства».