Філателістичний абонемент від Укрпошти з 01 липня лише у форматі онлайн

15.06.2023

З 01 липня Укрпошта запускає оформлення філателістичного абонементу на II півріччя 2023 року, який буде доступний лише у форматі онлайн. Поціновувачі філателії, які ще не мають філабонементу на 2023 рік, але розуміють його беззаперечні переваги, зможуть стати гарантованими власниками всіх випусків художніх поштових марок України і філателістичної продукції до них на найближчі півроку за новою лояльною ціною – 400 грн.

Звертаємо увагу, що з 01 липня 2023 року спливає дія абонементів у форматі офлайн, тому Укрпошта пропонує всім колекціонерам перейти на обслуговування онлайн. Відсьогодні на мобільні телефони власників офлайн-абонементів, які були зазначені під час реєстрації, надійде інформаційне повідомлення про те, що з 01 липня вони можуть оформити онлайн-абонемент за допомогою свого смартфону. У випадку, якщо технічна можливість телефону не підтримує таку опцію, це можна зробити з комп’ютера в Поштовому маркеті Укрпошти.

З моменту дії нового формату філателістичного абонементу, перевагу онлайн-обслуговуванню надали майже 90% користувачів.

Філателістичний абонемент дає можливість придбати тематичні випуски продукції (художні поштові марки, конверти та листівки), випущеної Укрпоштою у 2023 році після його оформлення.