Яку поштову марку найактивніше купують на маркетплейсах eBay та Amazon

14.04.2023

Укрпошта майже рік представлена на міжнародних маркетплейсах eBay та Amazon. У офіційних онлайн-магазинах Укрпошти на міжнародних платформах eBay та Amazon доступні поштові набори воєнного часу, які користуються великим попитом. Найпопулярнішими українськими поштовими марками, які найчастіше купують за кордоном, стали «ПТН ПНХ!», «Русскій воєнний корабль…ВСЬО!» та «Пес Патрон».

Так, на eBay понад 40% усіх проданих за рік маркових аркушів припадає на марку «ПТН ПНХ!», яку презентували до річниці повномасштабної війни в Україні. Ескізом до марки стало графіті всесвітньо відомого вуличного художника Бенксі, який зобразив на стіні пошкодженої будівлі в смт Бородянка боротьбу двох дзюдоїстів. З невеликим відривом на другому місці за популярністю на eBay є поштова марка «Русскій воєнний корабль…ВСЬО!».

На маркетплейсі Amazon найактивніше замовляють поштову марку з українським псом-розмінувальником – «Пес Патрон», на якого припало 27% від усіх продажів. На другому місці за популярністю є марка «Русскій воєнний корабль…ВСЬО!», а на третьому – «Українська мрія».

Нагадаємо: Укрпошта стала першою серед поштових операторів, хто відкрив онлайн-магазин на міжнародних маркетплейсах eBay та Аmazon. Офіційний магазин Укрпошти на eBay восени минулого року отримав статус top-rated-seller, яким відзначають продавців за високі стандарти обробки та доставки відправлень. Також Укрпошта отримала нагороду Rising Star від eBay, яку маркетплейс присуджує продавцям, що досягли найбільш вражаючих результатів продажів за перший рік.