Укрпошта пропонує колекціонерам професійні аксесуари для філателії

24.03.2023

За останній рік поштові марки України набули шаленої популярності і викликають справжній ажіотаж, як серед професійних філателістів, так і серед простих українців. Філателія стала одним із модних напрямків, а тисячі людей відкрили для себе це хобі. Для того, щоб стати справжнім філателістом, недостатньо лише збирати поштові марки, тому Укрпошта пропонує спеціальні товари та аксесуари, які допоможуть правильно поводитися з поштовими марками та забезпечити їх схоронність на довгі роки.

Професійне заняття філателією містить у собі чимало особливих деталей, нюансів та вимагає максимальної уваги до дрібниць. Поштова марка, яка виробляється з тонкого паперу на клейовій основі і є невеликою за своїми розмірами, потребує делікатного поводження, а необережні рухи чи неналежне зберігання можуть призвести до втрати товарного вигляду або пошкодження.

Дбаючи про ваші колекції Укрпошта розширює асортимент професійних товарів і аксесуарів для філателії, які використовують колекціонери по всьому світу. З 24 березня у Поштовому маркеті та у філателістичних магазинах у всіх регіонах України всі охочі зможуть придбати спеціальні альбоми для зберігання поштових марок (клясери) на 32 та 64 сторінки, металеві пінцети для марок та лупи всесвітньо відомого виробника аксесуарів для філателії «Leuchtturm» (Німеччина).