Укрпошта запускає філателістичний абонемент на 2023 рік

14.12.2022

Надзвичайно широкий попит на поштові марки України воєнного часу спонукав Укрпошту в максимально стислі терміни розробляти нові продукти. Для поціновувачів філателії, які не мають можливості відслідковувати анонси щодо введення марок в обіг та вчасно купувати їх у відділеннях чи онлайн, у серпні Укрпошта запустила в тестовому режимі філателістичний абонемент в онлайн форматі, який відразу почав користуватися значним попитом.

Враховуючи побажання клієнтів та результати експерименту, Укрпошта здійснила реновацію філателістичних абонементів у онлайн та офлайн форматах.

У новому 2023 році на колекціонерів очікують випуски на честь звільнення окупованих територій, міст-героїв, самовідданих волонтерів, працівників критичної інфраструктури, українських діток, які лишилися безтурботного дитинства через військове вторгнення росії і, звичайно, найочікуваніший випуск – на честь нашої Перемоги.

Онлайн формат передбачає

Гарантоване постачання наступних видів продукції (якщо вони передбачені тематичним випуском): художні поштові марки в аркуші або поштовий блок, конверт з погашенням «Перший день. Київ», немаркований художній конверт та картка, що йдуть в комплекті до поштової марки (далі - набір). Під час придбання філателістичного абонементу клієнт має обрати необхідну кількість наборів продукції – від 1-го до 3-х.

Починаючи з січня 2023 року, всі власники онлайн абонементів отримуватимуть на свою електронну пошту посилання на оплату нових поштових випусків. Крім того користувачі онлайн сервісу-мешканці України зможуть оплачувати лише ті випуски, які їм актуальні.

Укрпошта підготувала ще одну новинку для мешканців України: продукція буде надсилатися безкоштовно власнику абонементу в перші дні введення марки в обіг.

Умови обслуговування іноземних колекціонерів залишаються без змін – оплата продукції місяця та доставка за тарифами Укрпошти з відправкою замовлення з 1 по 10 число місяця, наступного за звітним.

Замовити філателістичний онлайн абонемент на 2023 рік можна з 14 по 31 грудня 2022 р. за спеціальним акційним тарифом зі знижкою 20% – 480 грн./рік. Усім, хто бажає придбати абонемент пізніше – впродовж 2023 року (до 1.12.2023 р.), необхідно буде сплатити 600 грн. Водночас, власники абонементу можуть розраховувати на придбання продукції, що випущена Укрпоштою після дати оформлення абонементу.

Офлайн формат передбачає:

Оформити філателістичний абонемент можна буде в мережі філателістичних точок Укрпошти по всій Україні. Про старт передплатної кампанії у форматі офлайн буде повідомлено додатково. Клієнтам необхідно буде заповнити паперовий бланк абонементу, зазначивши свої персональні дані та обравши необхідну кількість наборів продукції (аналогічно до наборів онлайн абонементу).

Важливо: оформити абонемент у режимі офлайн можна буде лише на перше півріччя – до 1 червня 2023 року. З другого півріччя усі власники філателістичних офлайн абонементів будуть переведені на онлайн обслуговування.

Вартість абонемента на півроку складає 300 грн. та не залежить від місяця його оформлення. Постачання продукції за абонементом почнеться з наступного місяця після його оформлення.

Протягом 30 днів з дати надходження продукції в точку обслуговування, власник філателістичного абонемента зобов’язаний придбати її в повному обсязі, згідно з раніше обраною кількістю. За умови порушення даних вимог абонемент скасовується та кошти за абонплату не повертаються.