Укрпошта випустила аркуші «Власна марка» з новим літерним номіналом «U»

15.07.2022

Відтепер усі бажаючі зможуть замовити виготовлення поштових марок за індивідуальним дизайном з новим літерним номіналом U.

Літерний номінал «U» відповідає тарифу на пересилання простого непріоритетного листа масою до 50 г у межах України, еквівалент 12 грн.

Маркові аркуші представлені у двох форматах: з 9-ти і 28-ми марок. Марки реалізуються аркушами. Вартість аркуша з 9-ти марок – 270,00 грн , з 28-ми – 480,00 грн. При замовленнях понад 10 аркушів діє система знижок.

Нагадаємо, випуск Укрпоштою аркушів «Власної марки» з новим літерним номіналом «U» зумовлений відмовою національного оператора від застосування на знаках поштової оплати одного із найпопулярнішого раніше номіналів - «V», який клієнти Укрпошти часто зустрічали на українських художніх марках, маркованих конвертах і на аркушах «Власної марки».

Власна марка – це повноцінна поштова марка, виготовлена за індивідуальним дизайном, що може використовуватися і як оригінальний подарунок, і як засіб оплати письмової кореспонденції. Звертаємо увагу, що з метою уникнення спекуляцій, Укрпошта не виготовляє поштові марки за проектом «Власна марка» з ескізами художніх поштових марок України.

Окрім фотографій та авторських ілюстрацій на власних марках можна друкувати логотип компанії – така ідея стане у нагоді корпоративним клієнтам, які хочуть персоналізувати свою кореспонденцію. До власної марки також можна замовити виготовлення конвертів та листівок з персональним дизайном, та придбати для оформлення марок сувенірні рамки або спеціальні папки.

Зробити замовлення на власну марку можна онлайн або безпосередньо у поштамтах Києва та Львова. Терміни виготовлення – від 1 дня і залежать від обсягу замовлення та існуючого на продукти Власної марки попиту.

Для замовлення клієнтами також доступні аркуші на 6 марок з номіналом V – це залишки попереднього довоєнного тиражу. Після того як його буде розпродано, літерний номінал «V» назавжди зникне з Власної поштової марки.