Укрпошта тимчасово призупиняє роботу в Херсонській області

30.06.2022

Склалася ситуація, в якій Укрпошта не може продовжувати роботу на окупованій Херсонщині, бо з рублями, зрадниками й окупантами ми не працюємо. Згідно з наказом з 1 липня ТИМЧАСОВО призупиняється діяльність Херсонської дирекції Укрпошти на тимчасово окупованій території.

На території, що знаходиться під контролем України, ми продовжуємо виплачувати пенсії та субсидії в звичному режимі. Сподіваємося, що ці території будуть розширюватися з кожним новим днем і зовсім скоро ми зможемо відсвяткувати це разом із нашими працівниками.

Від початку окупації Укрпошта безперервно допомагала та підтримувала херсонську команду. Всім працівникам за червень буде виплачено повну заробітну плату, незалежно від ставки та повної чи неповної зайнятості. Також всій команді, яка працювала до кінця, буде надано матеріальну допомогу. Працівникам, які виїдуть на територію підконтрольну Україні, Укрпошта допоможе з працевлаштуванням у відділеннях, де це можливо.

Ми переконані, що окупація росіянами українських територій — явище тимчасове! Віримо в нашу перемогу, віримо в ЗСУ! Робота Херсонської дирекції буде відновлена, як тільки буде можливість.