Укрпошта відкрила офіційний онлайн-магазин на Amazon

28.06.2022

З 28 червня запрацював офіційний онлайн-магазин Укрпошти на Amazon. Це вже другий онлайн-магазин поштового оператора на міжнародних маркетплейсах, який Укрпошта запускає, щоб зробити покупку українських марок простою та доступною для покупців з усього світу.

В ньому можна придбати набір з марок, конверту та листівки «Русскій воєнний корабль…Всьо!», а також брендований мерч: світшот, футболку чи кепку. Також на онлайн-магазині доступна для замовлення в наборі нова марка «Українська мрія», яка виходить у світ саме 28 червня до Дня Конституції України. Розробкою магазину і виводом бренду Укрпошта на Amazon займалася команда агенції Disqover Agency.

«Укрпошта допомагає тисячам підприємців експортувати свої товари по всьому світу вже багато років, а тепер і сама виступає у якості мерчанта. Відтепер продукція Укрпошти доступна для офіційного замовлення на найбільшому маркетплейсі світу Amazon, щоб покупці з усіх країн могли придбати марки Укрпошти, популярність яких зростає. Поки для замовлення доступні дві марки та брендована продукція, але ми плануємо з часом розширювати асортимент», - прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.


Онлайн-покупки на маркетплейсі передбачають благодійну складову. 5$ із кожного замовлення з маркою «Русскій воєнний корабль…Всьо!» Укрпошта перерахує на рахунок благодійного фонду KSE Foundation. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на три напрямки: 1) допомога школам і дитячим садочкам 2) організація логістики гуманітарних вантажів 3) гуманітарна допомога.

Нагадаємо, раніше Укрпошта також запустила офіційний онлайн-магазин на eBay. Крім того, офіційно купити філателістичну продукцію можна на Rozetka, Prom та Kasta.