Укрпошта спільно з МАН запустили тест на знання української філателії

10.06.2022

Завдяки символічним поштовим маркам Укрпошти, випущеним в умовах воєнного стану, багато українців відкрили для себе філателію як нове хобі. Насправді колекціонування марок — дуже захопливе заняття, а ще це інвестиція, адже їхня цінність із часом зростає. Проте серед українських сучасних поштових марок не лише марки «з кораблем» стали культовими: Україна щороку отримує нагороди на міжнародних філателістичних конкурсах, і наші марки прикрашають колекції поціновувачів з усього світу.

Аби філателісти-початківці могли попрактикуватися у своїх знаннях українських марок, Укрпошта спільно з освітньою платформою МАН створили тест «Російські кораблі, торти, комашки». Всі охочі зможуть пройти за посиланням. і перевірити свої знання або й дізнатися багато нового про філателію.

Мала академія наук України об’єднує та залучає молодь до наукової освіти, винахідницької й дослідницької діяльності через унікальну освітню та наукову екосистему. МАН не тільки понад 20 років опікується освітою в Україні, а й презентує її за кордоном.

У березні 2022 року у відповідь на екстрену потребу українців у вільному доступі до знань Мала академія наук України презентувала МАНплатформу. Цей діджитал-ресурс об'єднав науково-популярний контент у різноманітних форматах на одному майданчику: статті, тести, відеопроєкти та інше.

Стати читачем МАНплатформи platform.man.gov.ua