Укрпошта роздаватиме хліб від «Київхліб» у звільнених населених пунктах Київщини

11.05.2022

Пересувні відділення Укрпошти, які працюють в нещодавно звільнених від окупації населених пунктах Київської області, роздаватимуть хліб місцевим жителям. Отримати хліб можна абсолютно безкоштовно – його надав столичний виробник «Київхліб», який з початку війни забезпечує своєю продукцією ЗСУ, підрозділи тероборони, волонтерські та громадські організації, благодійні фонди, медиків, а також українців, які через війну опинилися у скруті.

«До нас звернувся наш давній партнер, компанія «Київхліб» із пропозицією роздавати хліб на Київщині, куди їздять наші пересувні відділення. Звичайно, ми погодилися, бо розуміємо, що в продуктах на Київщині є потреба. А наші пересувні відділення доїжджають в кожне, навіть найменше село, де немає магазинів, але там живуть люди і про них потрібно дбати. Вже було роздано першу партію – свіжий хліб отримали 560 людей. Ми будемо продовжувати доставляти хліб стільки, скільки в цьому буде потреба. Крім хліба, який наші працівники будуть роздавати безкоштовно, в наших пересувних відділеннях можна купити продукти першої необхідності – крупи, консерви, печиво», - прокоментувала директор Київської філії Укрпошти Олеся Копчук.

«З початку військової агресії російської федерації проти України компанія «Київхліб» допомагаємо безкоштовним хлібом всім, хто цього потребує. На даний час є віддалені села, куди важко дістатися волонтерам. Тому започатковуємо гарну ініціативу разом з «Укрпоштою», для того щоб забезпечити людей свіжим хлібом - разом з пересувними відділеннями передаємо продукцію для адресного забезпечення малонаселених сіл хлібом. Люди в цих місцях чи не найбільше потребують цього, адже часто волонтери та торгові представники не доїжджають до них. Бачимо подальшу співпрацю задля допомоги людям спільно з Укрпоштою», - зазначив керівник «Київхліб» Ярослав Федоренко.

Планується регулярна роздача хліба для пенсіонерів Бородянки, Іванкова, Ірпеня, Бучі та Гостомеля.