Заява АТ «Укрпошта» щодо неправдивої розсилки

28.03.2022

Це вперше, коли нам в Укрпошті доводиться спростовувати абсолютні дурниці.

Шановні клієнти та партнери, ті з вас, хто міг отримати сьогодні зранку листа про те, що начебто Укрпошта увійшла в склад акціонерного товариства «пошта росії». Скоріше за все, ви проігнорували цей лист як спам. Проте щоб остаточно зняти всі питання, повідомляємо: росія вдається до інформаційної війни, і жодне слово з листа не є правдою.

Ми розуміємо, що після того, як Укрпошта розірвала будь-яку співпрацю з поштою росії, а також закликала країни-члени Всесвітнього поштового союзу належним чином відреагувати на дії росії, російська пошта на нас ображається. Все російське, в тому числі і в сфері поштових послуг та філателії, стає токсичним. І цією розсилкою, очевидно, пошта росії, коли пише, що всі поштові відправлення Укрпошти будуть відправлятися через пошту росії, намагається хоч якось повернути собі обсяги.

Тому офіційно повідомляємо: українська Укрпошта продовжує роботу. Ми відкриваємо відділення, доставляємо посилки, виплачуємо пенсії, продаємо продукти – робимо все, що і робили останній місяць та 30 років до того.

Укрпошта так само не відправляє і не приймає відправлення та перекази з/від країн-агресорів росії та білорусі.

Просимо вас лишатися пильними і не реагувати на нікчемні провокації росії.

І на останок – автономній російській області краще зосередитися на забезпеченні свого населення цукром, а не на тому, щоб лізти в роботу Укрпошти.

Все буде Україна!