Укрпошта доставила 10 тонн гуманітарної допомоги з Італії

22.03.2022

Національний поштовий оператор цього тижня доставив до України 10 тонн гуманітарної допомоги з Італії. Дитяче харчування, продукти, вода та медикаменти загальною кількістю 26 палет Укрпошта доставила зі складу в Польщі (Перемишль) до Львова. Днями ця гуманітарна допомога буде передана на схід та південь України, де буде розподілена відповідно до запитів місцевої влади та волонтерів.

«Дякую Італії за 10 тонн безадресної допомоги – Україні дуже важлива підтримка кожного. Укрпошта постійно на зв’язку з місцевою владою та волонтерами, тому вже готові списки одержувачів, а наші працівники на сортувальних центрах уже чекають, коли вантажі прибудуть до них в міста, щоб розпочати якомога скоріше видавати допомогу людям», - прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Нагадаємо, Укрпошта розгорнула гуманітарну місію з початку війни – поштовий оператор доставляє гуманітарні вантажі з-закордону та направляє їх до областей, які найбільше постраждали в результаті обстрілів. Інформація про гуманітарну місію Укрпошти є на сайті