Укрпошта до кінця жовтня буде безкоштовно доставляти товари з сайту eva.ua

19.10.2021

Відсьогодні і до кінця місяця для замовлень з сайту eva.ua діє безкоштовна доставка до будь якого відділення Укрпошти. Опція безкоштовної доставки до кінця жовтня доступна для всіх замовлень, незалежно від вартості. З листопада безкоштовна доставка буде діяти лише для замовлень вартістю від 399 грн.

Усі відправлення доставляються послугою «Укрпошта Експрес» до 2 днів у межах обласного центру та між обласними центрами й від 3 днів у межах України.

«Безкоштовна доставка буде цікава насамперед тим клієнтам, які проживають в містах і селах, де немає магазинів Eva. Придбати на вигідних умовах товари з магазинів, які не мають фізичних точок в кожному населеному пункті – це та цінність, яку Укрпошта створює для клієнтів. Отримати доступ до клієнтів, які раніше через відсутність доставки, або через високу вартість відправлень не замовляли товари, - це та цінність, яку Укрпошта створює для бізнесу. Загалом співпраця з Укрпоштою без додаткових промо активностей дає +10% нової клієнтської бази для бізнесу», - прокоментувала заступник генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу Альона Стьопіна

Щоб скористатися безкоштовною доставкою, потрібно:
· Обрати товари на сайті eva.ua
· При оформлені товару обрати опцію «доставка Укрпошта» і вказати відділення
· Оплатити товар на сайті eva.ua або сплатити вартість накладним платежем у відділенні Укрпошти

Нагадаємо, відслідковувати статус доставки можна у мобільному додатку Укрпошти або за допомогою чат-боту у Viber.