Укрпошта розширює список фінансових послуг: понад 4 тис відділень будуть приймати платежі по кредитам Moneyveo

02.08.2021

З 1 серпня в усіх автоматизованих відділеннях Укрпошти можна сплатити щомісячний платіж по кредитам Moneyveo. Платник при здійсненні платежу по кредиту буде сплачувати комісію в розмірі 10 грн. Це фіксований тариф, який не залежить від суми платежу.
«Укрпошта дедалі більше стає єдиним місцем, де клієнти можуть отримувати не лише поштові послуги, але і ряд супутніх, в тому числі фінансових. Це закономірний результат розпочатої чотори роки тому автоматизацї відділень. Сьогодні ми даємо можливість понад 1 млн клієнтам Moneyveo в усіх куточках країни можливість сплачувати платежі по кредиту в зручній формі. Новий сервіс буде цікавим насамперед тим клієнтам, яким зручніше сплачувати готівкою», - прокоментував заступник генерального директора Укрпошти з розвитку мережі Дмитро Поліщук.
«У Moneyveo ми завжди аналізуємо бажання і потреби клієнтів. Є споживачі, кому зручніше оплачувати кредити тільки в офлайні. Саме тому ми розширюємо пакет послуг і надаємо своїм користувачам можливість оплатити кредит в автоматизованих відділеннях Укрпошти. Впевнена, дана співпраця поліпшить клієнтоорієнтованість сервісу і ще більше вплине на якість і зручність продукту», - коментує CEO Moneyveo Альона Андроникова.
Для того, щоб у відділенні Укрпошти внести платіж по кредиту, потрібно повідомити оператору номер телефону, на який зареєстрований кредит Moneyveo.
Після здійснення платежу на вказаний номер протягом декількох хвилин надійде повідомлення від Moneyveo про зарахування коштів.