До уваги філателістів!

17.05.2021

Розпочався збір заявок на придбання у 2021 р. поштових марок у нерозрізаних друкарських аркушах

 

Цього року Укрпошта продовжує випуск поштових марок у нерозрізаних друкарських аркушах. У 2021 року плануються наступні випуски:

1) Поштовий блок "Будинок з химерами"

2) Поштовий блок «Україна-Ліхтенштейн. 140 р. від дня народження Івана Мясоєдова»

3) Поштова марка «З Різдвом Христовим!».

Перелік не є остаточним. Впродовж року можливі зміни. Тираж аркушів обмежений. Доступна до замовлення кількість кожного випуску  – 1 арк. Вартість аркушів буде зазначена у філателістичних бюлетенях на введення поштових марок в обіг.

Реалізація нерозрізаних аркушів буде здійснюватися в м. Києві у філателістичних магазинах №10 (вул. Хрещатик, 22) та №34 (вул. Старокиївська, 8/12).

Для здійснення попереднього замовлення на придбання у 2021 р. поштових марок у нерозрізаних друкарських аркушах (заявка подається одночасно на всі випуски 2021 р.) необхідно:

 

  1. Бути дійсним членом АсФУ та підтвердити факт сплати членськіх внесків на п.р., мати оформлений філателістичний абонемент на 2021 р., за яким викуплено замовлену продукцію, що вводилась до моменту публікації даного оголошення. Надаються копії документів.
  2. Після публікації оголошення надіслати на електронну адресу Управління філателістичної продукції Укрпошти [email protected] Бланк замовлення, форму якого наведено нижче, вказавши в темі листа «друкарські аркуші». Також заповнений Бланк можна залишити у магазині №10 (Київ, вул. Хрещатик, 22). Крім того, до Бланку необхідно додати копії членського квитка АсФУ та контрольної картки власника філабонементу.
  3. Збір заявок розпочинається з дати офіційної публікації даного оголошення на сайті Укрпошти і припиняється після набрання необхідної кількості заявок.
  4. Список формується в порядку хронології отримання заявок та підтвердження дотримання умов, зазначених в п.1. Пріоритетне право включення у список мають особи, які придбавали нерозрізані друкарські аркуші у 2019, 2020 рр.
  5. Придбати замовлену продукцію можна впродовж 2-х місяців з дати введення в обіг (надходження в реалізацію) вищезазначеного поштового випуску за умови пред’явлення посвідчення, що підтверджує особу, в магазині, вказаному в заявці. Філателісти з інших регіонів можуть отримати друкарський аркуш або самостійно, або через уповноважену особу.
  6. 7. У разі прострочення терміну придбання продукції, зазначеного в п. 5, вона реалізується у вільному продажі, а особа, що порушила умови позбавляється права придбання нерозрізаних друкарських аркушів.

Бланк замовлення

ПІБ

 

Контактний номер телефону 

 

Номер членського квитка АСФУ

(додатково надається копія)

 

Номер та дата оформлення філабонемента

 (додатково надається копія контрольної картки)

 

Номер київського магазину для придбання замовленого аркушу №34 або №10

 

Дата формування  і направлення заявки

 

УВАГА, оновлення (18.05.2021)!

У зв’язку з набранням необхідної кількості заявок на придбання у 2021 р. поштових марок у нерозрізаних друкарських аркушах їх збір припинено.