Що обрати до Дня святого Валентина: Укрпошта з партнерами пропонують 10 ідей для подарунків коханим

10.02.2021

До Дня святого Валентина національний поштовий оператор спільно із партнерами пропонують 10 ідей, як привітати коханих із святом та подарувати улюблені товари або створити особливий незвичний презент. Головне все можна замовити зручно та безпечно вдома, а ще вигідно – магазини пропонують знижки, а Укрпошта – безкоштовну доставку.

А замовивши подарунок в інтернет-магазині, оплативши його картою Mastercard з доставкою Укрпоштою є можливість ще і виграти романтичний вікенд у Буковелі.

Укрпошта та більше 30 найпопулярніших онлайн-магазинів України, що є партнерами акції «Безпечно купуйте. Безкоштовно доставляйте. Безмежно кохайте» пропонують замовити до 14 лютого презенти на будь-який смак:

  1. Сукня. Придбати її в інтернет-магазині одягу, взуття, аксесуарів, косметики та парфумерії  Lamoda і ще можливість виграти сертифікат для шопінгу на суму 3500 грн.
  2. Книга. Замовити її на Yakaboo, де вибір книг для найвибагливішого літературного гурмана: паперові та електронні видання, література усіх відомих письменників і видавництв. Обравши тут подарунок, ще є можливість виграти одну із 10 книжок-новинок видавництва Yakaboo Publishing.
  3. Сумка. Купити цей подарунок в інтернет-магазині Kasta, де товари від одягу до техніки, і взяти участь у розіграші косметики та трьох суконь.
  4. «Власна марка» - унікальний продукт Укрпошти. Створити персональну марку, конверт чи листівку із найважливішими та найрадіснішими вашими подіями. Ці особливі подарунки можна надіслати в будь-який куточок України чи 192 країни світу.
  5. Картина за номерами. Придбати в інтернет-магазині Книгарня Є, де крім цього найбільший вибір українських книг, іноземна та дитяча література й інше, а також взяти участь у розіграші сертифікатів номіналом 500 грн та 200 грн.
  6. Білизна. Придбати у Cherrylingerie та можливість виграти сертифікат на 1000 грн.
  7. Ковдра. Замовити на Ananasko та взяти участь у розіграші 10 сертифікатів по 700 грн кожен із безкоштовною доставкою Укрпошти.
  8. Аксесуари. Обирайте унікальний дизайн повербанків, годинників, гаманців, ремнів та іншого на ZIZ та вигравайте одну із двох термочашок.
  9. Вітаміни. Замовляйте на Liki24 та беріть участь у розіграші вітамінів.
  10. Передплата журналів і газет. Оформити для нього чи для неї онлайн популярні видання. Для поціновувачів друкованого слова у каталозі ще понад 3300 видань на будь-яку тематику.

Дивіться деталі розіграшів на сайті Укрпошти та стежте за оновленнями у facebook й беріть участь у акціях від партнерів і відправляйте подарунки до свята безкоштовно.

Умови участі в акції від Укрпошти і Mastercard sз можливістю виграти романтичний вікенд у Буковелі дивіться на сторінці Укрпошти у facebook.

Тож не витрачайте час на похід по магазинам, замовляйте онлайн подарунки, які будуть передавати ваші почуття до коханих. Також вдома оформляйте посилки на сайті на сайті чи в мобільному застосунку Укрпошти, а у відділенні залишиться лише віддати її оператору. Найзручніший час без черг для надсилання відправлень у другій половині дня після 13:00.

Посилку компанія доставить в будь-який населений пункт України чи у 192 країни світу за тарифами, що є одними із найнижчих на поштово-логістичному ринку.