Укрпошта та Kasta відкривають 50 відділень для доставки товарів

15.12.2020

Укрпошта розпочинає співпрацю з одним із найбільших маркетплейсів в Україні. Спільно з Kasta національний поштовий оператор в грудні відкрив 50 партнерських відділень. У кобрендингових поштових відділеннях будуть встановлені примірочні, де клієнти зможуть перевірити, чи підходять їм замовлені товари на kasta.ua. 

Партнерські відділення запрацюють у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Полтаві, Луцьку, Вінниці, Маріуполі, Краматорську, Миколаєві, Сєвєродонецьку, Кривому Розі, Нікополі, Хмельницькому, Житомирі та інших містах. Повний перелік партнерських відділень можна переглянути нижче. Доставка придбаних на сайті Kasta товарів у партнерські відділення Укрпошти є безкоштовною для власників карток програми лояльності KastaBlack, а в разі відсутності картки – 25 грн незалежно від суми та габаритів замовлення.

«Під час пандемії формат торгівлі змінюється. Люди стали більше замовляти товарів онлайн. За даними платіжних систем, в Україні за перший квартал 2020 року обсяги електронної комерції значно зросли, а торговці почали ще активніше використовувати діджитал-канали для продажів: кількість онлайн-оплат у продуктовому ритейлі зросла на 12%, а в окремих категоріях, таких як техніка й електроніка, кількість покупок в інтернеті збільшилася на 44%. Цю тенденцію ми відповідно бачимо і в збільшенні обсягів посилок. Тому продовжуємо розширювати коло нашої співпраці із найбільшими онлайн-магазинами. Реалізувавши спільний проєкт із Kasta у форматі партнерських відділень, ми запропонували клієнтам не лише швидко отримати замовлення, а ще і зручно приміряти придбаний товар у відділенні Укрпошти – у спеціальних примірочних. Нині буде 50 таких відділень, проте ми готові масштабувати співпрацю з Kasta», – наголосила заступниця генерального директора із розвитку бізнесу Укрпошти Олена Стьопіна.

Одне з ключових завдань оператора ринку електронної комерції - доставка посилок клієнтів. Швидкість, тарифна політика, географія покриття - важливі складові вибору клієнтом логістичного оператора. Команда Kasta постійно працює над поліпшенням клієнтського досвіду, особливо в частині логістики, щоб зробити онлайн шопінг дешевше, зручніше і швидше.

«Кобрендинговий проект із національним поштовим оператором Укрпоштою відкриває нові можливості, як для нас, так і для наших клієнтів. Ми, як компанія, зможемо масштабувати сервіси, які доступні тільки у відділеннях KastaPost - це безкоштовна доставка з картою лояльності Black, безкоштовна примірка і часткова оплата (тільки те, що підійшло) з KastaID. Для наших клієнтів розшириться географія покриття і відповідно швидкість доставки. Ми не плануємо зупинятися на 50 відділеннях, а активно розвивати цей напрямок співпраці», - відзначає керівник служби доставки і мережі відділень KastaPost Олександр Білоусов.

Укрпошта має найбільшу мережу відділень в Україні — майже 11000 поштових офісів. Національний поштовий оператор доставляє відправлення навіть у найвіддаленіші населені пункти та покриває 100% території України.

Kasta - найбільший модний маркетплейс одягу, взуття та аксесуарів в Україні. Понад 10 років Kasta відкриває українцям кращі міжнародні та локальні бренди, показує на власному прикладі, що купувати одяг онлайн - простіше, швидше і дешевше. Сьогодні Kasta - це повноцінна екосистема, яка складається з платформи і додатка, HUBа - інструменту для постачальників, KastaPost - служби доставки, KastaPay - фінансової компанії, KastaProduction - виробництво власного контенту, FBK (Fulfilled by Kasta) - логістичного центру.