Укрпошта та ROZETKA відкривають понад 130 відділень для безкоштовної доставки товарів

15.05.2020

Відтепер у приміщеннях Укрпошти по всій Україні працюватимуть відділення для отримання товарів, придбаних на сайті ROZETKA.

Національний поштовий оператор Укрпошта та інтернет-супермаркет ROZETKA з початку травня розпочали розвиток мережі партнерських відділень. Доставка придбаних на сайті ROZETKA товарів у такі відділення є безкоштовною, незалежно від суми замовлення.

Станом на сьогодні партнерська мережа від ROZETKA та Укрпошти нараховує 19 точок у 17 містах України. Зокрема, два відділення у Києві (за адресами: вул. Костянтинівська, 71 та вул. Боголюбова, 36), а також у містах Сміла, Ірпінь, Вараш, Бахмут, Бровари, Кам’янець-Подільський, Кам’янське, Краматорськ, Кропивницький, Маріуполь, Нетішин, Славута, Сокаль, Суми, Умань, Чернігів. Найближчим часом мережа буде розширена. Усього у рамках цієї співпраці планується відкриття понад 130 партнерських відділень до кінця року.

«Покупки онлайн — це про зручність та комфорт. Не менш важливо для клієнтів отримувати придбаний товар швидко та з вигідною доставкою. Міжнародні дослідження показують[1], що більш ніж 60% користувачів ймовірніше відмовляться від покупки онлайн, якщо сервіс не передбачає безкоштовної доставки. Протягом останніх 2 років ми здійснюємо за низькими тарифами доставку придбаних на ROZETKA товарів у 27 тисяч населених пунктів по всій Україні. І обсяги нашої співпраці з інтернет-супермаркетом постійно зростають, а відповідно ми продовжуємо шукати та пропонувати клієнтам нові, ще вигідніші формати отримання товарів», — зазначив Валентин Олещенко, заступник генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу.

Щоб скористатися послугами безкоштовної доставки, додайте обрані на сайті ROZETKA товари у кошик і в полі «Вибір способів доставки й оплати» натисніть на опцію «Самовивіз з ROZETKA + Укрпошта». Далі потрібно обрати відділення у вашому місті, де бажаєте отримати покупку. Максимальна вага замовлення не має перевищувати 30 кг, а найдовша сторона придбаного товару – 90 см. Скористатися послугою можна для товарів вартістю не більше ніж 50 000 грн. Не доставляються також крихкі товари та ювелірні вироби. Безкоштовна доставка у кобрендингові відділення розповсюджується лише на товари продавця ROZETKA.

«Карантин показав, що клієнт як ніколи очікує від компаній швидкого та якісного сервісу, — коментує директор з маркетингу ROZETKA Євген Образок. — За останні два місяці на ROZETKA прийшло багато клієнтів, які раніше не купували онлайн, зокрема у регіонах. Ми робимо все, щоб їхній досвід був максимально комфортним. Завдяки новим відділенням з «Укрпошта» сотні тисяч клієнтів по всій Україні отримають зручний сервіс, де б вони не були».

Розвиток мережі партнерських відділень — це ще один напрям співпраці інтернет-супермаркету та національного поштового оператора, яка почалося ще влітку 2018 року. Тоді Укрпошта почала доставляти товари з ROZETKA в 11 000 своїх відділень у 27 000 населених пунктів.

[1] Згідно з ComScore report