Укрпошта пропонує оформлювати листи онлайн

10.02.2020

Укрпошта продовжує впроваджувати нові онлайн-послуги – з’явилася можливість оформляти прості та рекомендовані листи через «Особистий кабінет» на офіційному сайті компанії. Ця послуга з квітня минулого року вже була доступна для партнерів, що працюють з Укрпоштою через API.

Відтепер не тільки юридичні, а і фізичні особи, які постійно відправляють прості та рекомендовані листи,  можуть швидко та зручно оформити їх вдома чи офісі.

«Ця послуга буде актуальною для тих громадян чи установ, які постійно відправляють багато листів. Оформлення через «Особистий кабінет» – це економія часу: вдома чи в офісі оформити потрібну кількість ярликів, що значно прискорить приймання листів у відділенні.  До того ж це більш швидка обробка листів на сортуванні. Адже часто є помилки при написанні індексу від руки. Зараз він завантажується автоматично із довідника адрес, що усуває цю проблему. Крім того, прискорюється сортування листів, бо віддруковані адреса та індекс легко читаються, і не потрібно витрачати час на розшифровування різних почерків. Ще за потреби можна завантажувати дані, формувати звіти, реєстри та відстежити трекінг рекомендованих листів», - відзначила директор департаменту розвитку бізнесу із корпоративними клієнтами Укрпошти Ганна Колесова.

Також в «Особистому кабінеті» зберігається вся необхідна інформація про користувача, його адреса, контактна інформація.

Крім того, можна оформлювати та відстежувати відправлення по Україні та за кордон, формувати супровідні документи з унікальним штрихкодом, формувати згруповані відправлення.

При реєстрації в «Особистому кабінеті» всім користувачам надається  знижка 5%. 

Більш детально про цей сервіс та інші онлайн-канали  Укрпошти за посиланням.