У Києві відкрилася резиденція новорічного чарівника

19.12.2019

В День Святого Миколая на Головпоштамті в Києві відкрилася Новорічна поштова резиденція, яка працюватиме до 15 січня.

Під час відкриття відбулося урочисте спецпогашення маркованого аркуша «Веселих свят» за участю міністра інфраструктури Владислава Криклія, керівника Укрпошти Ігоря Смілянського та генерального директора видавництва «Ранок» Віктора Круглова.  Цього року випуск новорічних марок  присвячений циклу різдвяних та новорічних свят: Дню Святого Миколая, Різдву, Новому року, Маланці та Водохрещу.

«Традиційно на новорічні свята, що стартують 19 грудня у день Святого Миколая, Головпоштамт Укрпошти перетворюється на Новорічну резиденцію. Ми хочемо, аби наші клієнти отримували гарний настрій та позитивні емоції, не лише читаючи побажання від рідних та друзів на сучасних гаджетах, а й згадали про традиційне листування та радість отримання привітань на паперових листівках. Звичайно, разом з партнером – видавництвом «Ранок» Укрпошта приготували сюрпризи та подарунки дітям. Запрошуємо всіх до резиденції», - сказав генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський під час відкриття резиденції.

На локації можна придбати листівки і одразу ж відправити привітання своїм друзям та рідним в будь-який куточок України чи до інших країн, а також поспілкуватись із Новорічним чарівником, що приготував подарунки всім дітям, взяти участь у створенні святкової листівки, пограти у настільні ігри, надіслати вітання друзям і рідним та сфотографуватися у святковій фотозоні.

На Головпоштамті також працює казкове вікно, крізь яке новорічні помічники будуть видавати замовлення, зроблені на сайті  ranok.com.ua. Діти, які прийдуть з батьками за отриманням посилок, отримають подарунок-сюрприз від «Ранку».

Поштова резиденція приймає дитячі листи, адресовані улюбленим героям — святому Миколаю або Діду Морозу. Кожна дитина, яка напише листа і надішле його за адресою: 01001, Київ-1, вул. Хрещатик, 22, отримає листівку від Новорічного чарівника з сюрпризом від видавництва. Автори найзворушливіших листів отримають подарунки від видавництва «Ранок» .

Крім того, поштові скриньки Укрпошти будуть встановлені біля головної ялинки столиці на Софійській площі та в зимовому містечку на Контрактовій площі.

Новорічна поштова резиденція працюватиме з 19 грудня по 15 січня.

Чарівне вікно для видачі посилок працюватиме щоденно з 19 грудня до 15 січня.

З 22 грудня по 15 січня заплановані такі заходи від видавництва “Ранок”:

  • знайомство з книжковими новинками та хітами;
  • авторскі читання з автограф-сесією;
  • створення святкової листівки;
  • настільні ігри.

Конкретні дні та дати проведення заходів будуть повідомленні в соцмережах.

Стежте за анонсами активностей в Новорічній поштовій резиденції на сторінці заходу у facebook.