Понад 70 тисяч посилок відправлено в рамках акції «Доступний розвиток для наших дітей»

14.06.2019

11 тисяч посилок з подарунками вихованцям дитячих будинків та інших спеціалізованих закладів надіслали клієнти Укрпошти лише за період з 20 травня по 10 червня.

Загалом в рамках акції «Доступний розвиток для наших дітей», започаткованої Укрпоштою з лютого, надіслано понад 70 тисяч подарунків.
Мета проекту – забезпечити дітей необхідними матеріалами для розвитку образного мислення, моторики, комунікативних навичок.
Акція проводиться за підтримки українських видавництв «Ранок» та «Книголав» у поштових відділеннях по всій країні.
На підтримку проекту на офіціальних сторінках компанії у Facebook й Instagram серед відправників посилок до дитячих закладів було проведено конкурс. Випадковим чином було визначено 10 переможців, які отримають набори подарунків від видавництва «Ранок».
«В Укрпошті – найкращі клієнти і ми пишаємося тим, що завдяки їм вихованці дитячих закладів отримали безліч подарунків до Дня захисту дітей. Вдячні нашим партнерам, які одними із своїх пріоритетів вважають участь у соціально-важливих проектах та долучились до ініціативи Укрпошти, – «Егмонт Україна»«Симпатик Групп»«Wellamart.ua»«HEGA». Вони надали безкоштовно для пересилання до дитячих закладів 4000 ляльок, 400 упаковок товарів для особистої гігієни, 100 конструкторів, дерев’яні іграшки, відповідно. Сподіваємося, що їх приклад будуть наслідувати інші! А проект Укрпошти не завершився. До нового навчального року дітям потрібна навчальна література, розвиваючі книжки та ігри, канцтовари, шкільне приладдя, набори для творчості та інше. Тому, кожен у будь-який момент може долучитися до нашого проекту», – відзначила директор департаменту розвитку мережі Валентина Дудко.
Аби взяти участь в акції потрібно:
прийти у відділення Укрпошти;
купити розвиваючі ігри, книги та/або канцтовари – зі знижками від виробників;
обрати спеціалізований дитячий заклад у своєму регіоні;
отримати безкоштовну упаковку;
відправити посилку за мінімальним тарифом.
Детально про акцію та поштові відділення, у яких проводиться акція та дитячі заклади, куди можна відправити посилки за посиланням.