Літо знижками: «Укрпошта. Експрес» на 20% дешевзі ше з Visa

01.07.2019

З 1 липня Укрпошта запровадила акцію «Щасливий «Експрес» з Visa». Клієнти заощадять 20% на кожному відправленні «Укрпошта Експрес», розраховуючись карткою Visa. При цьому тарифи на цей вид посилок всередині країни на 50% нижче від ринкових.

Акція проводиться у всіх відділеннях Укрпошти із POS-терміналами.

У ній можуть взяти участь фізичні особи та підприємці, якщо відправник чи одержувач оплачують вартість відправлення «Укрпошта Експрес» карткою Visa.

Знижка не застосовується:
– при прийманні згрупованих (5 і більше) відправлень «Укрпошта Експрес», а також при прийманні відправлень «Укрпошта Експрес», оформлених через «особистий кабінет» на сайті чи АРІ, якщо доставку посилок оплачує відправник.
– на додаткові платні сервіси та послуги, пов’язані з пересиланням відправлень «Укрпошта Експрес» (адресний забір та/або доставка, надсилання рекомендованого або SMS-повідомлення про вручення відправлення, плата за пересилання грошового переказу післяплати, упакування посилки тощо).
– якщо оплата доставки відправлення «Укрпошта Експрес» відбувається готівкою, знятої з картки Visa.Акція «Щасливий «Експрес» з Visa» триватиме у відділеннях Укрпошти до 30 серпня включно.

Перелік відділень із POS-терміналами за посиланням.

«Укрпошта Експрес» – доставка відправлень на наступний день між обласними центрами.