До уваги клієнтів! (інформація оновлюється)

26.02.2020

Шановні клієнти!

Щодо доставки відправлень до Китаю

Із 26 лютого відновлюється приймання усіх видів експортних відправлень ДО КИТАЮ. Це стало можливим  завдяки допомозі Посольства Китайської Народної Республіки в Україні.

Нині жодних заборон з боку Національної пошти Китаю щодо прийому посилок не має.

Щодо доставки відправлень із Китаю

Імпортні відправлення З КИТАЮ продовжують доставлятися до України. Національна пошта Китаю та інші логістичні партнери, що здійснюють доставку до України, не мають жодних заборон від ВООЗ та Всесвітнього поштового союзу на вивіз пошти з території Китаю.

Через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній терміни транзиту пошти до України можуть бути збільшені.

Прохання врахувати цю інформацію при плануванні відправлень.

Щодо спалахів коронавірусу в Китаї

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) щодо спалахів коронавірусу в Китаї наразі не вводить ніяких заборон для переміщення товарів через кордони і міжнародної торгівлі. Жодних доказів, які б свідчили про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано.

Укрпошта стежить за ситуацією і перебуває на постійному зв'язку із Міністерством охорони здоров‘я в Україні та партнерами в Китаї.

Відповідно до норм Всесвітнього поштового союзу та ВООЗ у офіційних призначених поштових операторів-партнерів Укрпошти всі відправлення проходять сувору перевірку, рентген-догляд, заборонені чи небезпечні речі не приймаються та не відправляються за кордон.

Просимо довіряти тільки офіційним джерелам і не поширювати неправдиву інформацію.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.