Стартує офлайн-передплата на філателістичний абонемент на 2023 рік

06.01.2023

Передплатна кампанія по оформленню абонементу в офлайн-форматі розпочинається з 07 січня 2023 року. Як і в попередні роки, оформити філателістичний абонемент можна у філателістичних точках Укрпошти по всій Україні, заповнивши бланк Філателістичного абонемента та сплативши послугу з абонобслуговування.

За філателістичним абонементом постачаються наступні види продукції (якщо вони передбачені тематичним випуском): художні поштові марки в аркуші або поштовий блок, конверт з погашенням «Перший день. Київ», немаркований художній конверт та картка, що йдуть в комплекті до поштової марки (далі - набір). Під час придбання філателістичного абонементу клієнт має право обрати необхідну кількість наборів продукції – від 1-го до 3-х.

Вартість філателістичного абонементу на півроку становить 300 грн та не залежить від дати його оформлення. Постачання продукції починається з наступного місяця після його оформлення. Впродовж 30 днів з дати надходження продукції в точку обслуговування, власник зобов’язаний зробити оплату в повному обсязі згідно з раніше обраною кількістю. У іншому випадку абонемент скасовується, при цьому гроші за абонплату не повертаються.

Звертаємо увагу: оформити абонемент у режимі офлайн можна буде лише на півроку (до 01.07.2023 р.). Після цього Укрпошта планує перевести усіх власників на онлайн-обслуговування.

У 2023 році на колекціонерів чекають випуски на честь звільнення окупованих територій України, міст-героїв, волонтерів, українських діточок, у яких країна-терорист вкрала дитинство і, безперечно, омріяний випуск на честь нашої довгоочікуваної Перемоги.

Нагадаємо: Укрпошта здійснила реновацію філателістичних абонементів. Відтепер усі бажаючі можуть поповнювати поштові колекції від Укрпошти, обравши для себе зручний варіант абонементу в онлайн чи офлайн форматах.