Новорічна поштова резиденція Укрпошти гостинно запрошує в гості

16.12.2022

19 грудня Укрпошта урочисто відкриває двері Новорічної поштової резиденції і запрошує гостей до головпоштамту в Києві та поштамтів у регіонах, щоб разом дружнім родинним колом, відчути наближення та святкову атмосферу Різдва і Нового року. У всіх центральних відділеннях обласних центрів, де дозволяє безпекова ситуація, будуть діяти зони Новорічної резиденції 19 грудня і до кінця року на вихідних*.

Попри всі складнощі та втрати, трагічні події, тривоги і блекаути, які випали на долю українців цьогоріч, ми не можемо дозволити мерзенному ворогу лишити нас різдвяно-новорічних свят та відмовитися від можливості нагадати собі: життя триває, правда і добро здолають брехню і ненависть, а Перемога вже з нами.

Усі гості Новорічної поштової резиденції зможуть:

  • поспілкуватися з Новорічним чарівником та його помічниками;
  • взяти участь у майстер-класах, розвагах та активностях;
  • замовити подарунки з безкоштовною доставкою від Укрпошти;
  • надіслати вітальну листівку та малюнки воїнам-захисникам, яку можна безкоштовно отримати в поштамті;
  • написати листа Новорічному чарівникові у святковій локації, попросити здійснити заповітні бажання і вкинути лист у чарівну поштову скриньку. Для того, щоб лист потрапив особисто до рук чарівника, необхідно придбати конверт, наклеїти поштову марку і відправити його на адресу Новорічної поштової резиденції 01001, Київ-1, вул. Хрещатик, 22, попередньо зареєструвавши онлайн;
  • придбати тематичний мерч із зображенням поштових марок (світшоти, худі, футболки, сумки-шопери, чашки) та новорічні магніти, яликові прикраси, листівки та ін.


Крім того, кожен охочий може додати своїм листам, карткам, листівкам та відправленням ще більше атмосферного і святкового настрою. Так, з 19 грудня 2022 р. по 14 січня 2023 р. у відділеннях Укрпошти, де базуватимуться резиденції, діятимуть спеціальні поштові штемпелі «Новорічна поштова резиденція». Штемпель Луганської області прикріплено до міста Краматорськ (Донецька область). Мешканці Києва (01001), Івано-Франківська (76018), Львова (79000), Дніпра (49000) та Харкова (61052) матимуть додаткову можливість скористатися штемпелями з перевідною датою «З Різдвом Христовим! З Новим роком!». На київському головпоштамті до 31 грудня 2022 року також діє спеціальний штемпель з перевідною датою «Пошта Святого Миколая».

Укрпошта радо запрошує гостей підтримати наші традиції, сконцентрувати побажання на 2023 рік та обов’язково завітати до Новорічної поштової резиденції.

За створення святкової атмосфери відповідали партнери Укрпошти - продакшн-компанія «BIG HAND FILMS».

*актуальні графіки роботи Новорічних поштових резиденцій уточнюйте в своєму місті